Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: GLAZE Tile

Studio Piet Boon en Douglas & Jones introduceren een waardevolle toevoeging aan de Piet Boon by Douglas & Jones collectie: GLAZE Tile. Een wandtegel in subtiele kleurnuances voor een speels effect op de wand.

GLAZE Tile

Glaze Tile

De artisanale GLAZE Tile dankt zijn schoonheid aan het gebruik van authentieke (high gloss) glazuren die een speels effect krijgen door het gebruik van subtiele kleurnuances. Het formaat en de vorm van de rechthoekige tegel nodigt uit te spelen met patronen; van rechtop tot visgraat en geblokte patronen. Net als de gehele collectie is de GLAZE Tile ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit en kan deze zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

GLAZE Tile

Piet Boon by Douglas & Jones

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur.

GLAZE Tile

De GLAZE Tile is verkrijgbaar in de kleurtinten White, Greige, Musk, Green, Blue en Black.  In authentieke high gloss glazuren in formaat 6×24 cm. Deze tegels in het echt bekijken? Vind hier een dedicated dealer in de buurt.