Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: Manor

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Manor.

Manor

Serie Manor

De serie Manor is een perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap. Warm, diep en doorleefd. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken volledig tot uitdrukking.

Manor

 

De serie Manor is verkrijgbaar in de kleurtinten Sable, Mou, Nuage, Gris, Brun en Barrique in de formaten 80×80, 60×60 en 60×120 cm. De kleurtinten Mou, Gris, Brun en Barrique zijn tevens verkrijgbaar in formaten 40×80 en 30×60 cm. Grootformaat 120×120 cm is ook leverbaar in kleurtinten Mou en Gris.

Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek de dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.