Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: Serie Meld

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk een veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende badkamersferen. Recent is de collectie uitgebreid met de tegelserie Meld.

 

serie Meld

Serie Meld

Het mooie van de nieuwe matte wandtegel Meld is dat hij perfect past bij de vloertegels Form en Grain. Dit doordat Meld elementen van beide tegels bevat. Zo ontstaat er harmonie tussen vloer en wand. De tegels zijn leverbaar in kleurtinten Beige, Mid Grey en Light Grey. Allen met een unieke uitstraling en bijpassend bij de verschillende badkamersferen.

 

serie Meld

Kleurtint Beige

Zo past de nieuwe wandtegel Meld Beige perfect binnen het zachte kleurenpalet van badkamersfeer Natural. Mooi in combinatie met warme natuurlijke materialen zoals hout en kranen van gematteerd messing. Benieuwd hoe deze sfeer bij jouw thuis tot zijn recht komt? Motto by Mosa biedt een online badkamerconfigurator. Op deze manier kun je je eindresultaat visualiseren, zodat je een weloverwogen keuze maakt. De online designtool kun je hier vinden en is reeds uitgebreid met de serie Meld.

 

serie Meld

Meer informatie?

Meer weten over deze bijzondere tegelserie? De tegels uit de serie Meld moet je namelijk gewoon in het echt zien en voelen. Neem snel een kijkje op de dealerlocator op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt.