Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: vt wonen&design beurs 2022

Van dinsdag 4 oktober t/m zondag 9 oktober was EXPO Greater Amsterdam het terrein van het grootste woonevenement van Nederland: de vt wonen&design beurs 2022. De beurs mocht ruim 74.000 bezoekers verwelkomen en inspireren op het gebied van wonen, interieur en meer. Kortom: een zeer succesvolle editie en een perfecte aftrap voor oktober woonmaand. Uiteraard mochten de vtwonen tegels by Douglas & Jones niet ontbreken en waren dan ook veelvuldig te zien.

 

vt wonen&design beurs 22

vtwonen city

Een hoogtepunt van de vt wonen&design beurs 2022 was natuurlijk vtwonen city. In meerdere inspiratiehuizen, mede ontworpen en ingericht door de welbekende vtwonen stylisten, kunnen bezoeken zich onderdompelen in de laatste woontrends. Met creatieve woonoplossingen en volop wooninspiratie voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. In het inspiratiehuis van styliste Fietje Bruijn, het ‘Old & New huis’, waren de vtwonen tegels niet te missen. In de keuken koos ze op de wand voor de serie Craft in combinatie met de serie Mediterranea, in de badkamer en het toilet voor een speelse wandtoepassing met verschillende kleurtinten uit de serie Marrakesh. Bovendien was op de gehele vloer de serie Composite Multicolor toegepast. In het inspiratiehuis van styliste Marianne Luning maakten de Craft Egg White mat tegels hun opwachting in de keuken. In het collectiehuis waren de series Composite en Raw bovendien nog te zien in twee badkameropstellingen.

 

vtwonen Terrazzo vt wonen&design beurs 2022

vtwonen tegels by Douglas & Jones

De vtwonen tegels waren niet alleen volop terug te vinden in vtwonen city, maar ook in een eigen stand. Hier konden bezoekers de vtwonen tegels van dichtbij bekijken en zich laten informeren over de vele mogelijkheden. Ook werd hier de spiksplinternieuwe serie Terrazzo geïntroduceerd. Een klassieke tegel in een modern jasje. De natuurlijke en authentieke uitstraling zorgt voor een stoer en karaktervol eindresultaat. Op vloer en wand geeft het gespikkeld jasje van de tegels een speels en levendig effect! De serie Terrazzo is leverbaar in de tinten Ice Flakes, Clay Flakes, Smoke, Flakes, Ocean Flakes en Lead Flakes in afmetingen 60×60, 60×120 en 90×90 cm.

 

vt wonen&design beurs 22

vt wonen&design beurs 2022

Hoewel het evenement inmiddels voorbij is, blijft de website nog online en kun je hier bijvoorbeeld nog allerlei informatie terugzoeken over de inspiratiehuizen in vtwonen city. De collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bekijken? Kom dan langs bij één van onze verkooppunten. Je vindt ze door heel Nederland.