Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuwe toevoeging vtwonen tegels by Douglas & Jones: Chop

Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen werken samen om de meest veelzijdige en uitgebreide collectie tegels te bieden. Daar hoort nu ook de tegelserie Chop bij. Een nieuwe toevoeging aan de tegelcollectie van vtwonen waar we trots op zijn.

vtwonen Chop Rosa & Rosa Decor

Serie Chop

De serie Chop is bijzonder in zijn eenvoud. Handgevormde tegels verkrijgbaar in neutrale tinten die overal in huis méér dan welkom zijn. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak fraaie combinaties van verschillende kleuren, formaten en zélfs 3D-decors. Bekijk alle variaties hier. Mix & match en creëer zo je eigen twist!

vtwonen Chop Grigio

Mix & match

De tegels uit de serie Chop zijn er naast rechthoekig en vierkant ook verkrijgbaar in een 3D variant. Samen met de subtiele en neutrale aardsetinten kun je met deze tegel dan ook naar hartelust mixen en matchen! Zo geef je moeiteloos uiting aan je eigen stijl. Laat je eigen handtekening achter in je interieur.

vtwonen Chop Azzurro Decor

Meer informatie?

De bijzondere serie Chop tegels of de gehele collectie van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.