Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 10

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 10 vind je weer volop wooninspiratie. In deze tiende editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 10 Classic OffWhite

Serie Classic

In het blad is een mooi overzicht te vinden van alle fraaie tegelseries uit de vtwonen tegelcollectie. Bijvoorbeeld de serie Classic. Deze serie biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

De serie Classic is verkrijgbaar in een matte en glanzende uitvoering in de formaten 7,3×30 cm,  30×60 cm, 60×60 cm, 74×74 cm en 74×148 cm in de kleurtinten White, Off White, White Light, Caramel (m.u.v. formaat 7,3×30 cm), Grey, Vivid Green Light, Intens Green Dark, Grey, Deep Burgundy (alleen glans) en Black. De kleurtint Off White is tevens verkrijgbaar in 15×30 cm (Diamond mat).

 

vtwonen magazine 10 Composite Dark Grey

Serie Composite

Ook terug te vinden in dit overzicht: de serie Composite. De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Maar de natuurlijke uitstraling van deze serie is juist enorm veelzijdig en te combineren met iedere woonstijl, van industrieel tot landelijk. Zo kun je in je huis écht je persoonlijke stijl neerzetten. De Serie Composite is verkrijgbaar in de kleurtinten Light Grey, Dark Grey, Black Antracite en Multicolor in de formaten 15×60, 30×60, 60×60 en 120×120 cm.

 

vtwonen magazine 10 Villa Dark Gold

vtwonen magazine 10

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.