Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De serie One by One: de rijkdom van één tegel

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Focus ligt hierbij op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Ook de tegelserie One by One uit de veelzijdige collectie biedt de verbindende factor in ieder interieur.

Serie One by One

De rijkdom van één tegel. De serie One by One is een collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Meer dan mooi, maar ook bijzonder praktisch.

 Veelzijdig toepasbaar

Het rijke pallet aan verschillende kleuren en vooral de genereuze afmetingen bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing. Niet alleen voor een karakteristieke woonvloer, maar ook bijvoorbeeld voor een bijzonder en luxueuze uitstraling in de badkamer.

Bekijk de serie One by One

De prachtige serie One by One moet je natuurlijk zelf zien en voelen. Je kunt dit doen bij een van onze verkooppunten in je buurt, waar je door tegelspecialisten wordt geadviseerd over verwerking en onderhoud van de tegels. Kijk even in onze dealer locator voor een locatie bij jou in de buurt.