Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Lisse

Vanavond was het tijd voor de elfde aflevering van het zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Roy en Judith in Lisse. Zij wonen samen met hun drie kinderen in een jaren ’30-woning in Lisse. Ze hebben het huis acht jaar geleden gekocht en verbouwd, maar zijn nog steeds niet blij met de basis van het interieur. De hulp van stylist Fietje komt in deze vtwonen metamorfose als geroepen.

 

vtwonen metamorfose vtwonen tegels Craft Egg White keuken

Uiteenlopende woonsmaken

Een van de problemen die het stel heeft is hun verschillende woonsmaken. Judith houdt van een strandsfeer, Roy van landelijk en industrieel. Dat Judith van een strandsfeer houdt, heeft een reden. Ze gaan elk jaar met veel vrienden en familie naar Vlieland en ze zijn zelfs op het eiland getrouwd. Deze sfeer hoeft van Roy echter niet per se doorgevoerd te worden in hun interieur in Lisse. De woonkeuken is bovendien ook de belangrijkste ruimte waar ze veel tijd doorbrengen. Het huis van Roy en Judith is namelijk een zoete inval voor familie en vrienden. Alleen missen ze in de keuken de werkruimte om echt goed aan de slag te kunnen.

 

vtwonen metamorfose vtwonen tegels Craft Egg White keuken

Serie Craft

Aan Fietje de schone taak om van deze fijne woning een sfeervol thuis te maken. In de keuken kiest zij voor een bijzondere tegeltoepassing met de Craft Egg White Glossy Decor van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze fraaie tegels zijn geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

 

vtwonen tegels Craft Egg White keuken

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde vtwonen metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!