Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleur bekennen: een interieur met warme tinten

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Of je nu kiest voor veelal lichte, donkere, koele of juist warme tinten, het beïnvloedt de uitstraling van je huis direct. Kleuren geven een ruimte eigenheid en persoonlijkheid. Ze kunnen ruimtes bijvoorbeeld verkleinen of er juist voor zorgen dat ze groter en lichter lijken. Ook hebben bepaalde kleuren invloed op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

 

warme tinten

Warme tinten

Bij het kiezen van kleuren is het belangrijk om de ruimte goed in kaart te brengen. Met de keuze voor warme tinten zoals bruin, rood of geel, haal je direct warmte en gezelligheid in huis. Een ruimte krijg direct meer persoonlijkheid en bovendien kun je met deze tinten een intiemere uitstraling te geven aan je interieur.

 

warme tinten

Een bijzonder accent

Een goede manier om warme kleuren te gebruiken in je huis om deze met name toe te passen als bijzondere accenten in je interieur. Voor de basiselementen van je huis, zoals je vloer, kies je dan voor een warme, maar minder uitgesproken tint. De keuze voor tegels op je vloer en wanden is daarbij een logische keuze, zeker gezien de kras-en stijlvastheid en het gemak in onderhoud.

 

warme tinten

Douglas & Jones

In de veelzijdige collectie van Douglas & Jones en haar concepten komen vele mogelijkheden naar voren. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor de stijlvolle  GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones in de kleurtint Beige of de serie Metals in de kleurtint Corten of Castles Ecru van Douglas & Jones. Maak op de wand een fraaie blikvanger met de Villa Dark Gold of Classic Deep Burgundy van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

warme tinten

Alle getoonde afbeeldingen zijn verkrijgbaar binnen de tegelcollectie van Douglas & Jones en haar concepten. Deze tegels in het echt bekijken? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.