Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 2

De tegels van Douglas & Jones ook gespot in Stijlvol Wonen 2? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en het laatste designnieuws. Bovendien bevat deze editie aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Douglas Jones One by One Palladium Grey Stijlvol Wonen 2

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in keuken en badkamer. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

 

Stijlvol Wonen 2 douglas jones one by One Urban Great Ivory

Vele kleurvarianten

De serie One by One is recent uitgebreid met de kleurtinten Clay, Ash, Ground en Ocean. Daarnaast is de serie verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de White en Platinum White tot de donkere tegels Night Black, Black Chiffon en Black Diamond. Ook zijn er diverse warme grijstinten (Grey, Pietra Grey, Palladium Grey en Urban Great Grey), bruintinten (Imperial Brown, Urban Great Dove en Brown Radical) en natureltinten (Noble Beige, Sand, Urban Great Ivory en Smoke) verkrijgbaar. Een grote diversiteit aan afwerking en structuur van de tegels, allen uiteraard in formaat 100 x 100 cm.

 

douglas jones One by One Ash stijlvol wonen 2

Stijlvol Wonen 2

Stijlvol Wonen 2 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.