Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

vtwonen weer verliefd op je tuin: seizoen 8, aflevering 9

In aflevering 9 van seizoen 8 van ‘vtwonen weer verliefd op je tuin’ hebben Maarten en Jessica uit Apeldoorn een compleet nieuwe tuin gekregen. Stylist Leonie Mooren had bijna carte blanche, want het betrof de tuin van een nieuwbouwwoning waar nog nauwelijks iets aan was gedaan. Tot voor kort een recht stuk grond, maar inmiddels omgetoverd tot sfeervolle, uitnodigende tuin met diverse zitjes, loungeplekken en een overdekte veranda.

Flower Black on Grey

Stylist Leonie koos ervoor om binnen en buiten met elkaar te verbinden door een groot terras te plaatsen dat aan de hele achtergevel grenst. Een heerlijke plek die gezien mag worden, maar bewust niet té uitgesproken. Omdat het een groot oppervlak betreft, zijn de kleuren van de buitentegels daarom subtiel en ingetogen gehouden. Door het kenmerkende dessin van de duostone Flower Black on Grey heeft het terras een geweldig vintage effect gekregen. De tegels van 60×60 cm matchen perfect bij het frisse groen en de buitenmeubels in natuurlijke materialen.

Buitenkeuken met blad van tegels

Met de overdekte veranda achterin de tuin kwam voor Maarten en Jessica een grote wens uit. Op deze fijne plek kunnen ze de hele zomer door vrienden en familie ontvangen en samen eten. Met een kachel, barbecue en buitenkeuken is aan alles gedacht. Het aanrechtblad is bekleed met de Neo Decor Ambre uit de collectie vtwonen tegels by Douglas & Jones. Doordat ook hier tegels met vintage effect zijn toegepast, is een mooie eenheid ontstaan in de hele tuin. En bovendien is zo’n blad erg praktisch: gemorste barbecuesaus, vlekken van rode wijn of restjes gesneden groenten veeg je eenvoudig weg met een doekje.

De Duostone tegels zijn in 2020 vervangen door volkeramische SOLOSTONE tegels. De meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.
En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!
Mix en match erop los met de vele aansprekende kleuren & verrassende dessins.
Met SOLOSTONE buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten.
SOLOSTONE biedt ook de mogelijkheid om extra grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 90×90 cm en een volkeramische dikte van 3 cm, gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik. Zo zijn de buitentegels van vtwonen.

Uitzending gemist?
Heb je ‘vtwonen weer verliefd op je tuin’ van zondag 15 april 2018 gemist of wil je nogmaals genieten van deze geslaagde make-over? Je kunt de uitzending hier terugkijken.