Nieuwsoverzicht

vtwonen weer verliefd op je tuin: seizoen 8, aflevering 9

In aflevering 9 van seizoen 8 van ‘vtwonen weer verliefd op je tuin’ hebben Maarten en Jessica uit Apeldoorn een compleet nieuwe tuin gekregen. Stylist Leonie Mooren had bijna carte blanche, want het betrof de tuin van een nieuwbouwwoning waar nog nauwelijks iets aan was gedaan. Tot voor kort een recht stuk grond, maar inmiddels omgetoverd tot sfeervolle, uitnodigende tuin met diverse zitjes, loungeplekken en een overdekte veranda.

Flower Black on Grey

Stylist Leonie koos ervoor om binnen en buiten met elkaar te verbinden door een groot terras te plaatsen dat aan de hele achtergevel grenst. Een heerlijke plek die gezien mag worden, maar bewust niet té uitgesproken. Omdat het een groot oppervlak betreft, zijn de kleuren van de buitentegels daarom subtiel en ingetogen gehouden. Door het kenmerkende dessin van de duostone Flower Black on Grey heeft het terras een geweldig vintage effect gekregen. De tegels van 60×60 cm matchen perfect bij het frisse groen en de buitenmeubels in natuurlijke materialen.

Buitenkeuken met blad van tegels

Met de overdekte veranda achterin de tuin kwam voor Maarten en Jessica een grote wens uit. Op deze fijne plek kunnen ze de hele zomer door vrienden en familie ontvangen en samen eten. Met een kachel, barbecue en buitenkeuken is aan alles gedacht. Het aanrechtblad is bekleed met de Neo Decor Ambre uit de collectie vtwonen tegels by Douglas & Jones. Doordat ook hier tegels met vintage effect zijn toegepast, is een mooie eenheid ontstaan in de hele tuin. En bovendien is zo’n blad erg praktisch: gemorste barbecuesaus, vlekken van rode wijn of restjes gesneden groenten veeg je eenvoudig weg met een doekje.

Uitzending gemist?
Heb je ‘vtwonen weer verliefd op je tuin’ van zondag 15 april 2018 gemist of wil je nogmaals genieten van deze geslaagde make-over? Je kunt de uitzending hier terugkijken.

Blijf op de hoogte van nieuwste trends en volg ons op Pinterest

TIP! Voeg je favoriete tegels en sfeerfoto’s toe aan je MOODBOARD

Voeg notities toe, sla op als pdf en bekijk ze wanneer je wilt.

Zoek een dealer
De prachtige tegelcollecties moet je natuurlijk zelf zien en voelen. Waar zitten onze dealers...