Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Eigen Huis & Interieur 1

De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones ook gespot in Eigen Huis & Interieur 1? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende woonreportages, stijlanalyses van de specialist en is er aandacht voor Piet Boon by Douglas & Jones. Bovendien is er een extra dossier badkamers terug te vinden in deze fraaie editie. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

Eigen Huis & Interieur 1

BLEND Tile

BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. BLEND Tile is verkrijgbaar in formaat 120×120 cm in de kleurtinten Chalk White, Brick Brown en Rubber Black.

 

Eigen Huis & Interieur 1

 

Eigen Huis & Interieur 1

Eigen Huis & Interieur 1 ligt nu in de winkel. De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.