Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleurtrends: WILD WONDER in combinatie met vtwonen tegels

Warme, natuurlijke tinten zorgen voor verbinding met de natuur en zorgt dat we ons prettiger voelen in onze huizen. Niet voor niets dus dat Flexa als trendkleur 2023 voor een levendige kleurtint heeft gekozen: Wild Wonder. Deze veelzijdige trendkleur is perfect in combinatie met vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

wild wonder vtwonen tegels Blancs Natural

Wild Wonder

De natuur inspireert en ondersteunt ons op verschillende manieren. De trendkleur Wild Wonder is een positieve tint met een volle gloed die op de natuur is geïnspireerd. Deze kleur kun je, met aanvullende paletten, gebruiken om de magie van natuur je huis binnen te halen. Combineer deze tint met rustgevende bostinten zoals (zacht)groen of warmgrijs voor warmte en zachtheid. Door de combinatie met felle kleuraccenten ontstaat een speels, gezellig geheel. Rust en comfort ontstaat juist in de combinatie met zachtbruin, terwijl de combinatie met blauw juist zorgt voor balans in huis.

 

wild wonder vtwonen Marrakesh Army Green + Seagreen baden

Serie Blancs

Deze kleurtint past perfect bij de Classic Caramel of de Marrakesh Bronze van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Ook fraai: de combinatie van Wild Wonder op de wand met een natuurgetrouwe houttegel op de vloer, zoals de Blancs Natural van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De levendige houtstructuren zorgen voor een levendig karakter. Of combineer de natuurlijke kleurtint juist met een stijlvolle wandtoepassing van de handgevormde tegels van de serie Villa Army Green of Craft Aqua. Voor een fraai accent op de (keuken)wand.

 

wild wonder vtwonen tegels Classic Caramel wonen

Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of ga langs in de showroom voor meer informatie en inspiratie.