Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleur bekennen: een interieur met natureltinten

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Of je nu kiest voor veelal lichte, donkere of bijvoorbeeld natureltinten, het beïnvloedt de uitstraling van je huis direct. Kleuren geven een ruimte eigenheid en persoonlijkheid. Ze kunnen ruimtes bijvoorbeeld verkleinen of er juist voor zorgen dat ze groter en lichter lijken. Ook hebben bepaalde kleuren invloed op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

 

DJ One by One Urban Great Ivory - Natureltinten

Natureltinten

Bij het kiezen van kleuren is belangrijk om de beschikbare ruimte goed in kaart te brengen. Met natureltinten, zoals beige of zandkleur, breng je automatisch ook rust in je huis. Bovendien zorgen de lichte tinten ervoor dat een ruimte groter lijkt. Tegelijkertijd zorgen deze kleurtinten voor een warm en huiselijk gevoel.

 

Piet Boon TINY CONCRETE Chalk - Natureltinten

Een passende basis

Een goede manier om natureltinten te gebruiken in je huis is om deze met name toe te passen in de basiselementen van je huis, zoals je vloer en je wanden. Bovendien laat je dan nog genoeg ruimte voor meer uitgesproken kleuren in je meubels en/of woonaccessoires. De keuze voor tegels op je vloer en wanden is daarbij een logische keuze, zeker gezien de kras- en stijlvastheid en het gemak in onderhoud.

 

DJ Manor Mou - Natureltinten2

Douglas & Jones

In de veelzijdige collectie van Douglas & Jones en haar concepten komen vele mogelijkheden naar voren. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor de serie One by One in de kleurtint Urban Great Ivory, de serie Manor in de kleurtint Mou of de SAND Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Maak op de wand een karaktervolle blikvanger met de Raw Sand 3D decor van vtwonen tegels by Douglas & Jones of de TINY CONCRETE Chalk van Piet Boon by Douglas & Jones.

 

Piet Boon SAND Tile - Natureltinten

Alle getoonde afbeeldingen zijn verkrijgbaar binnen de tegelcollectie van Douglas & Jones en haar concepten. Deze tegels in het echt bekijken? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.