Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De badkamersferen van Motto by Mosa: Expressive

De basis voor elke nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Om de keuze nog makkelijker te maken, heeft Motto by Mosa perfecte tegelcombinaties samengesteld. Ze zijn ingedeeld in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen, zoals de badkamersfeer Expressive. Binnen elke sfeer vind je wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Zo vind je snel de perfecte basis voor jouw nieuwe badkamer.

 

MbM Expressive

Sfeer 2: Expressive

Uit de sferen van Motto by Mosa kies je moeiteloos de badkamer die bij je past. De badkamersfeer Expressive staat voor een fris geheel met zachte kleuren. Gekleurde tegels zorgen voor vrolijkheid en geven je badkamer karakter. Dankzij het zachte kleurenpalet blijft de uitstraling van de ruimte fris en licht. De kleuren van de Motto by Mosa wandtegels zijn bovendien precies afgestemd op de kleuren voor de vloer. Daardoor creëer je moeiteloos een geheel dat kleurrijk maar verfijnd is.

 

MbM Expressive

Kleurrijk

De ontwerpers van Mosa volgen de kleurtrends op de voet en vertalen ze naar eigentijdse tegels en badkamers. De kleuren van de Motto by Mosa wandtegels zijn precies afgestemd op de kleuren voor de vloer. Daardoor creëer je moeiteloos een geheel dat kleurrijk maar verfijnd is. Zo geef je ook binnen één sfeer een extra accent aan de ruimte.

 

MbM Expressive

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.