Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 4

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 4? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en je laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Stijlvol Wonen 4

CONCRETE Tile

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Ook verkrijgbaar in een mozaïekuitvoering, TINY CONCRETE.

 

Stijlvol Wonen 4

Exotone Premium Vinyl Tiles

Exotone vinyl tiles biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst vier series: Kingdom, Kingdom Visgraat, Multiformat en Fundamentals. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

 

Stijlvol Wonen 4

Stijlvol Wonen 4

Stijlvol Wonen 4 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.