Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 7

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 7? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en het laatste designnieuws. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

stijlvol wonen 7

Serie Marbles

De serie Marbles biedt een klassiek marmerdessin in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden en vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten, afmetingen en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen.

 

stijlvol wonen 7

BLEND Tile

BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. BLEND Tile is verkrijgbaar in formaat 120×120 cm in de kleurtinten Chalk White, Brick Brown en Rubber Black.

 

stijlvol wonen 7

Stijlvol Wonen 7

Stijlvol Wonen 7 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.