Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Rosmalen

Vanavond was het tijd voor een aflevering van het zestiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze vijfde uitzending van dit zestiende seizoen ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Gijs en Arianne in Rosmalen. Zij wonen met hun twee kinderen in een karakteristiek dijkhuis. De woonuitdaging is dat hun woonkamer niet doorsnee is en hun woonsmaken mijlenver uit elkaar liggen. Aan Fietje de schone taak om de uiteenlopende woonsmaken in deze vtwonen metamorfose te verenigen tot één geheel.

 

vtwonen metamorfose

Smaakverschillen

Het woonprobleem van Arianne en Gijs is de haard met een ouderwetse bakstenen muur in het midden van de ruimte. Daarnaast houden ze beiden van kleur en een statement, maar dan wel in een totaal andere stijl. Zij houdt van kleur en een vleugje retro, terwijl hij gelukkig wordt van grafische uitingen en donkere kleuren. Als compromis hebben ze de hele wand behangen met een retro, grafisch behang, maar dat vinden ze nu te intens.

 

vtwonen metamorfose

Serie Marrakesh

Aan Fietje de schone taak om deze zeer uiteenlopende woonstijlen samen te laten komen. In de keuken kiest ze voor een bijzondere tegeltoepassing met de Marrakesh Seagreen glans van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze tegels zorgen door hun lange, slanke formaat voor een stijlvolle wandtoepassing. De handgevormde tegels  creëren bovendien een bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen metamorfose

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!