Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtverbouwen vloer & wandspecial

Heb jij ‘m al in huis? In de nieuwe vtverbouwen vloer & wandspecial vind je alles over verhuizen, (ver)bouwen of nieuwbouwen. Een gids vol praktische informatie, van de vloeren, muren, badkamer en keuken tot de verbouwing van je zolder. Waar moet je beginnen en welke keuzes maak je? Natuurlijk mogen de tegels van Douglas & Jones hier niet ontbreken. Kortom: deze special verdient zeker een plek op de leestafel.

 

vtverbouwen

vtwonen tegelcollectie

In het blad is een mooi overzicht te vinden van alle fraaie tegelseries uit de vtwonen tegelcollectie. Bijvoorbeeld de serie Classic. Deze tegels bieden een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

 

vtverbouwen

One by One

Ook terug te vinden in deze special: de bijzondere tegelseries van Douglas & Jones. Zoals de serie One by One. Een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen.

 

vtverbouwen

vtverbouwen vloer & wandspecial

De vtverbouwen vloer & wandspecial ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van Douglas & Jones en haar concepten in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.