Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De blikvanger in iedere keuken: vtwonen tegels by Douglas & Jones

Of je nu een échte grote leefkeuken hebt of een wat kleinere ruimte waar je alleen kokkerelt, met vtwonen tegels by Douglas & Jones maak je deze ruimte gegarandeerd bijzonder. Voor een keuken waar je naar hartelust kunt experimenteren en waar je urenlang (kook)plezier beleefd. Welke stijl er ook bij je past.

Spelen met formaten

Op de vloer leg je een perfecte basis met bijvoorbeeld de karakteristieke serie Scrape of de warme serie Woodstone. In verschillende formaten met ieder haar eigen, bijzondere effect. Maak je keuken ruimtelijker met een XL-formaat óf kies juist voor een kleiner formaat voor een speels effect. Niet alleen erg fraai, maar ook nagenoeg onverslijtbaar én easy-to-clean. Ideaal dus voor in je keuken!

Tip: Wist je dat je juist in je keuken het meeste wentelbewegingen maakt? Kies juist daar dus voor een vloer waar je een leven lang plezier van hebt. Hoe vaak je ook per dag op en neer loopt van je koelkast naar je fornuis, aanrecht of eettafel!

Bijzondere (achter)wand

Niet alleen ideaal op de vloer, ook zeker op de keukenwand zijn de vtwonen tegels by Douglas & Jones méér dan welkom. Kies hier eens niet voor een geijkte toepassing, maar juist voor een fraaie twist. Zo geef je je keuken in één klap een bijzondere uitstraling.

Durf te gaan voor de spraakmakende dessins van de serie Neo, de spannende mix van mat en glans van de serie Villa, het sprankelende reliëf van de serie Geometric óf juist voor een fraai patroon in de handgevormde Mediterranea tegels. Helemaal bijzonder: mix & match de verschillende series en kleuren voor een wauw-effect!

Inspiratie voor jouw keuken

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland.