Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Residence 10

De tegels van Douglas & Jones en haar concepten ook gespot in Residence 10? De nieuwste editie van dit woonmagazine biedt weer informatie over interior design: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Bovendien in deze editie aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

Residence 10

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in keuken en badkamer. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

 

Douglas Jones One by One Palladium Grey

Uitbreiding

Eerder dit jaar is deze bijzondere tegelserie uitgebreid met vier nieuwe kleurtinten: Clay, Ash, Ocean en Ground. Daarnaast is de serie verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de Calacatta Bellis tot de donkere tegels Night Black en Solida Black. Daarnaast zijn er diverse warme grijstinten als Soldia Grey, Pietra Grey, Grey, Grey Resin en Urban Great Grey. Maar ook lichte kleuren als Urban Great Ivory en Sand. Tevens is er een grote diversiteit aan afwerking en structuur van de tegels, allen uiteraard in formaat 100 x 100 cm.

 

Douglas jones One by One Ocean

Residence 10 

Residence 10 ligt nu in de winkel. De tegels van Douglas & Jones  in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.