Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: Woodstone

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Woodstone. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jou thuis!

Serie Woodstone

Een voorbeeld van een veelzijdige serie uit de collectie is de serie Woodstone. Deze biedt een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten voor een levendig effect op wand en vloer. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd.

Warme vloer met de charme van hout

Voor een comfortabel en energiezuinig huis is vloerverwarming een bewezen, slimme keuze. Maar hout en vloerverwarming is geen perfecte match, omdat hout isoleert en de warmte tegenhoudt. Gelukkig is de charme van hout ook in keramiek te vangen. Keramiek geleidt warmte namelijk en houdt deze lang vast, zodat de vloerverwarming optimaal rendeert. Dus wil je een comfortabel huis, een laag energieverbruik én een vloer met de charme van hout? Dan is deze serie Woodstone een perfecte keuze.

De serie Woodstone is verkrijgbaar in de kleurtinten Charcoal, Burnet, Honey, Ember en White Wash in plankformaat 20×120 cm, zowel in rechte vorm als chevron (visgraat).

Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.