Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegeltips: een tafel betegelen

vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn overal in huis méér dan welkom. Deze stijlmakers kun je ook nog eens naar hartelust mixen & matchen, om zo je eigen stijl te creëren. In verschillende ruimtes in huis, op de vloer én op de wand, maar je kunt ook kiezen voor een ware blikvanger: een tafel betegelen. Durf jij?

Speels en stijlvol

Door tegels toe te passen in huis, zeker in een verrassende toepassing, kun je een écht statement maken. Een tafel betegelen zorgt hierbij direct voor een speelse twist. Of je nu de gehele eettafel of bureau van tegels wilt voorzien of ‘slechts’ een sidetable wil voorzien van een andere look, in de vtwonen tegelcollectie vind je volop keus. De handgevormde wandtegels uit de serie Mediterranea en Villa zorgen bijvoorbeeld door hun onregelmatig oppervlak voor een bijzonder accent.

Wand- of vloertegels?

Een tafel betegelen lijkt makkelijk, maar toch is het handig om dit even van tevoren goed uit te denken. Kies je er bijvoorbeeld voor om een groot oppervlak te betegelen, dien je rekening te houden met het gewicht. Zorg er dan voor dat het onderstel van de tafel solide genoeg is om dit te dragen. Ook is het verstandig om goed na te denken welke toepassingseisen je van een tafel verwacht. Voor de keukentafel óf een veelgebruikt bureau zul je eerder voor een tegel gaan die tegen een stootje kan: zoals de speelse dessins van de serie Neo. Vloertegels zijn immers beter bestand tegen stoten, vallen en slijtage dan wandtegels.

Meer weten over je tafel betegelen?

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je fraaie tegelblikvanger, raden we je aan om je goed te laten informeren. Ga hiervoor eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer. Met hun gedegen ervaring en vakmanschap kunnen ze je ongetwijfeld van goed advies voorzien. Je vindt ze door het gehele land.