Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: serie Marbles

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Recent is deze bijzondere collectie uitgebreid met de serie Marbles.

 

Serie Marbles

Serie Marbles

De serie Marbles biedt een klassiek marmerdessin in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden en vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten, afmetingen en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen.

 

Serie Marbles

Verschillende uitvoeringen

De serie Marbles is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en afmetingen. Kleurtinten Pisa Gold, Belvedere Marengo, Desert en Belvedere Ivory zijn verkrijgbaar in 90×90 cm. In formaat 60×60 zijn de kleurtinten Pisa Gold, Apulia Gold, Lux Laurants Brown, Lincoln White, Whitehall Gris (mat en glans), Ash en Cream verkrijgbaar (kleurtinten Pisa Gold, Apulia Gold, Lux Laurants Brown en Lincoln White tevens in 30×60 cm). Formaat 60×120 cm is leverbaar in de kleurtinten Scandic Blue, Scandic Gold, Grotta, Lux Kionia Azzurro, Lux Canfranc Negro, Lux Kionia Smeraldo en Lux Laurants Brown.

 

Serie Marbles

Wil je de tegels in het echt komen bewonderen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of ga langs in de showroom voor meer informatie en inspiratie.