Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de collectie: Composite Multicolor

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Composite. Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!

 

Composite

Serie Composite

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Maar de natuurlijke uitstraling van deze serie is juist enorm veelzijdig en te combineren met iedere woonstijl, van industrieel tot landelijk. Zo kun je in je huis écht je persoonlijke stijl neerzetten. Bovendien zijn de tegels ook leverbaar in een Mozaïek en Muretto-uitvoering, voor een fraaie eyecatcher op de wand.

 

Composite Multicolor

Kleurtint Multicolor

En er is meer, want vanaf nu is er een nieuwe kleurtint aan het assortiment toegevoegd: Multicolor. In deze fraaie uitvoering zijn er nóg meer tinten uit de natuur samengevoegd die de veelzijdigheid en de natuurlijke uitstraling van deze serie verder versterken. Iedere vloer of wand, van badkamer tot keuken krijgen een warmere en levendigere uitstraling met deze fraaie tegels!

 

Composite

De Serie Composite is verkrijgbaar in de kleurtinten Light Grey, Dark Grey, Black Antracite en Multicolor in de formaten 15×60, 30×60, 60×60 en 120×120 cm.. Daarnaast is er ook een bijpassende Mozaïek en Muretto (beiden 30×30 cm) leverbaar. Wil je ze in het echt komen bewonderen? Bezoek je dichtstbijzijnde dealer en laat je inspireren.