Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

In de stijl van vtwonen: Klassiek

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Ook een klassiek interieur is vtwonen! Zonder al te veel krullen en tierelantijnen, maar mét gebruik van donkere kleuren, rijke materialen en oude meesters. Klassiek met een twist, een kwestie van durven!

 

klassiek

Woonstijl Klassiek

De kracht van deze woonstijl zit juist in de combinatie van klassieke en moderne elementen. Een klassieke vorm in een modern jasje óf juist een karakteristiek dessin of patroon met een knipoog. Kies voor donkere kleuren, als zwart-, grijs- of bruintinten en luxe, natuurlijke materialen. Maak het geheel af met antieke elementen, schilderijen of (indien mogelijk natuurlijk) erfstukken.

 

klassiek

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor deze woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek marmerdessin, zoals te zien in de serie Classic. Zowel op vloer als wand zorgt deze serie voor een klassieke uitstraling in een modern jasje. Of kies voor de robuuste retro-uitstraling van de serie Composite. Ook leverbaar in Mozaiek en Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand.

 

klassiek

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij je dichtstbijzijnde dealer.