Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Prachtige binnenkijker: Woonboerderij in Gelderland

Gespot in het land: Deze prachtige woonboerderij waar Douglas & Jones is toegepast. In deze binnenkijker nemen we een kijkje in deze woonboerderij waar de prachtige producten van Douglas & Jones veelvuldig te vinden zijn. De prachtige vloeren vormen de basis voor het gehele interieur en vormen een fraaie samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch.

 

binnenkijker

Serie Manor

Op de gehele woonvloer beneden is gekozen voor de Manor Nuage van Douglas & Jones. De perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap. Warm, diep en doorleefd. De serie Manor is een tegelcollectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken volledig tot uitdrukking.

 

binnenkijker

Exotone Premium Vinyl Tiles

In beide slaapkamers van de Bed & Breakfast is gekozen voor Exotone Vinyl Tiles. De serie Kingdom is toegepast in twee kleurtinten, Persia en Whitewash. Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. In maar liefst vier series: Kingdom, Kingdom Visgraat, Multiformat en Fundamentals. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone stuk voor stuk pure en elegante houtdesigns. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte bovendien de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

 

binnenkijker

Meer over deze binnenkijker?

Geïnspireerd geraakt door deze binnenkijker? Laat je dan verder informeren over de vele mogelijkheden van Douglas & Jones door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.