Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelserie in the spotlight: SIGNATURE Tile

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Zoals de serie SIGNATURE Tile uit deze tijdloze collectie.

 

Piet Boon Signature Tile koken Dougla & Jones

SIGNATURE Tile

De SIGNATURE Tile dankt zijn naam aan de kenmerkende tegelmaat die Studio Piet Boon al meer dan dertig jaar toepast in haar projecten. Deze karakteristieke rechthoekige “kleine broodjes” zijn ambachtelijk vervaardigd en verkrijgbaar in een glossy en matte variant. Een bijzonder samenspel tussen vorm en het metal glazuur of de matte wax afwerking, benadrukken het unieke karakter van de Piet Boon SIGNATURE.

 

Piet Boon Signature Tile koken Dougla & Jones

Ingetogen kleurenpalet

De SIGNATURE Tile is verkrijgbaar in de ingetogen kleurtinten White, Smoke, Mud, Ash en Coal, in Matte en Glossy. In het metal glazuur is de tegel verkrijgbaar in Silver en Copper. Allen in formaat 7,5×15 cm. Doordat de tegels perfect aansluiten op het kenmerkende kleurenpalet van Studio Piet Boon, kunnen ze naadloos gecombineerd worden met de andere tegelseries uit de collectie. Dit is volledig in lijn met de ontwerpfilosofie van de ontwerpstudio.

 

Piet Boon Signature Tile koken Dougla & Jones

Deze tegels in het echt bekijken? Vind hier een dedicated dealer in de buurt.