Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen makeover in Haarlem

In de negende aflevering van seizoen 15 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Hank en Suus in Haarlem. Zij wonen in een verbouwde paardenstal op een monumentaal kazerneterrein, maar van binnen is het interieur niet naar wens. Aan stylist Fietje de schone taak om het huis in deze vtwonen makeover om te toveren tot één rustig geheel.

 

vtwonen metamorfose

Woonoplossing

Een van de uitdagingen zijn de smaakverschillen tussen Hank en Suus. Zij houdt van romantisch en neutrale kleuren, waar hij juist van contrast, kleur en strakke vormen is. Ook hebben ze door de jaren heen indelingen gewijzigd, muren opnieuw geschilderd en kleuren aangepast. Maar dit alles is nog steeds niet naar wens. De gietvloer voelt heel kil aan in de vijf meter hoge muren krijgen ze niet sfeervol. Stylist Fietje zorgde voor de woonoplossing en creëerde zo een warm en stijlvol geheel.

 

vtwonen metamorfose

Serie Craft

Voor de keukenwand koos Fietje voor een blikvanger met de Craft Midnight Blue decor van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze fraaie tegels zijn geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

 

vtwonen metamorfose

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!