Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegeltrends in huis: Houtlook tegels

Houtlook tegels passen in ieder interieur en zorgen voor een warme en sfeervolle uitstraling. Het materiaal is immers tijdloos en in ieder interieur meer dan welkom. De natuurgetrouwe houtstructuren zorgen voor een levendig karakter. Met houtlook tegels creëer je het authentieke en natuurlijke gevoel van hout, maar dan met de vele voordelen van keramische tegels. Binnen de collecties van Douglas & Jones zijn er verschillende kleurvariaties en opties beschikbaar.

 

houtlook tegels vtwonen tegels Blancs Natural Woonkamer

Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn overal in huis uitstekend toe te passen. Voor een sfeervolle basis in de woonkamer of keuken, maar ook voor een verrassend levendige uitstraling in de badkamer. De houtstructuren zijn tegenwoordig zo levensecht, dat de tegels nagenoeg niet te onderscheiden zijn van echt hout. Zo profiteer je dus van het gevoel van hout én alle praktische voordelen van keramische tegels. Zoals met de serie Woodland van Douglas & Jones of de serie Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Maar ook met Exotone Premium Vinyl Tiles van Douglas & Jones.

 

Houtlook tegels Exotone Kingdom Visgraat - Persia

Visgraatpatroon

Houttegels zijn bovendien verkrijgbaar in allerlei soorten tekeningen en kleurtinten. Een meer robuuste uitstraling past uitstekend bij een meer landelijke sfeer. Maar in een meer subtiele tekening komt wellicht beter tot zijn recht in een strakkere, moderne inrichting. Zoals gezegd, deze tegels zijn in ieder interieur toepasbaar. En door de tegels toe te passen in een speels visgraatpatroon creëer je een nostalgisch effect met een moderne twist.

 

houtlook tegels vtwonen tegels Blancs Natural Woonkamer

Meer inspiratie opdoen over de toepassing van houttegels in je interieur? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.