Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

2016 … we hebben er zin in!

Het belooft een mooi jaar te worden voor vtwonen buitentegels. Het buitenseizoen staat alweer bijna te beginnen, en dat zal zeker gepaard gaan met enkele mooie ontwikkelingen op het gebied van keramische buitentegels.

Eind februari zullen de vtwonen buitentegels te vinden zijn Tuinidee, een jaarlijkse tuinbeurs in de Brabanthallen. Sterker nog, dit betreft het grootste tuinevenement in Nederland. Hier passeren de nieuwste trends en ontwikkelingen steevast de revue en vtwonen buitentegels zullen hier meer aanwezig zijn dan ooit! Met een grotere stand én met een nieuwe collectie.

Een tipje van de sluier – naast het internationaal bekroonde duostone concept zal er dit jaar een nieuw concept worden geïntroduceerd: SOLOSTONE. SOLOSTONE biedt de vele voordelen van keramische buitentegels (krasvast, slijtvast en altijd easy to clean) in spectaculair XXL formaat!

De Duostone tegels zijn in 2020 vervangen door volkeramische SOLOSTONE tegels. De meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte! De oppervlakte van deze 70×70 cm tegel is bijna 35% groter dan van een reguliere 60×60 cm tegel. Een enorme verrijking van je terras.
En met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm betreft het ook nog eens de dikste buitentegel die er is. De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer!
Mix en match erop los met de vele aansprekende kleuren & verrassende dessins.
Met SOLOSTONE buitentegels als basis creëer je de mooiste plekken buiten.
SOLOSTONE biedt ook de mogelijkheid om extra grote keramische vloertegels in het indrukwekkende formaat van 90×90 cm en een volkeramische dikte van 3 cm, gemakkelijk te plaatsen op je (dak)terras of balkon. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik. Zo zijn de buitentegels van vtwonen.