Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: vtwonen 'weer verliefd op je huis' seizoen 16

In het voorjaar was het elke zondag weer tijd voor een nieuw seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In vtwonen seizoen 16 gingen de stylisten aan de slag in meerdere metamorfoses. Hierbij werd steeds geprobeerd om de verschillende woonsmaken van de bewoners te verenigen tot een sfeervol geheel. Meermaals werd gekozen voor een toepassing van Douglas & Jones in het nieuwe interieur:

 

vtwonen seizoen 16 Rosmalen

Aflevering 5: Rosmalen

In de vijfde uitzending van dit zestiende seizoen ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Gijs en Arianne in Rosmalen. Zij houden beiden van kleur en een statement, maar dan wel in een totaal andere stijl. Zij houdt van een vleugje retro, terwijl hij gelukkig wordt van grafische uitingen en donkere kleuren. In de keuken kiest Fietje voor een bijzondere tegeltoepassing met de Marrakesh Seagreen glans van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze tegels zorgen door hun lange, slanke formaat voor een stijlvolle wandtoepassing.

 

vtwonen seizoen 16 Oss

Aflevering 7: Oss

In de zevende uitzending van dit zestiende seizoen ging vtwonen stylist Marianne Luning aan de slag bij Bas en Eddie in Oss. Over het interieur verschillen de meningen. Voor Bas mag het huis zo kleurrijk mogelijk. Hij vindt retro vormen en neon accenten mooi. Eddie vindt deze smaak veel te druk. Hij houdt meer van een modern interieur met een industriële look. In de tuinkamer kiest Marianne voor een blikvanger op de vloer met de SOLOSTONE Dark Travertine tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. SOLOSTONE: de meest bijzondere buitentegels van vtwonen in een unieke maat én dikte!

 

vtwonen seizoen 16

Aflevering 8: Amsterdam

In de achtste uitzending van dit zestiende seizoen ging vtwonen stylist Eva van de Ven aan de slag bij Roos en Michiel in Amsterdam. Het woonprobleem van Roos en Michieel is de hoge, grote en open ruimte. Ze verdrinken in de grootte en de hoogte van het huis en het lukt ze maar niet om het interieur sfeervol te maken. In de keuken kiest Eva voor een bijzondere tegeltoepassing met de Villa Pink mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze handgevormde tegels zijn mooi in hun eenvoud en overal in huis méér dan welkom. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Hip, maar ook tijdloos!

 

vtwonen seizoen 16

vtwonen seizoen 16

vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ keert later dit jaar terug met een nieuw seizoen en uiteraard zullen de tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones weer hun opwachting maken.