Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Almere

Vanavond was het tijd voor de eerste aflevering van het nieuwe achttiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Eva van de Ven aan de slag bij Seren en Attie in Almere. Zij wonen samen met hun twee kinderen in een hoekwoning, waar vooral Serens woonsmaak terug te zien is. Aan stylist Eva de taak om in deze vtwonen metamorfose Attie’s woonsmaak ook terug te laten komen

 

vtwonen metamorfose Almere Mediterranea Nieve mat keuken

Uiteenlopende woonsmaken

Een van de problemen die het stel heeft is hun verschillende woonsmaken. Seren heeft het hoekhuis nu grotendeels ingericht, haar stijl – wit, witter, witst – is dan ook overal terug te zien. Attie heeft slechts een paar items toegevoegd. Van hem mag het interieur veel warmer, hij houdt van hotel chic. Hij vindt het interieur nu kil en wit en wil meer kleur, warmte en donkere accenten. Maar met Serens liefde voor wit wordt dat een lastig compromis.

 

vtwonen metamorfose Almere Mediterranea Nieve mat keuken

Serie Mediterranea

Aan Eva de schone taak om de woonsmaken te combineren en van deze fijne woning een sfeervol thuis te maken. In de keuken kiest zij voor een bijzondere tegeltoepassing met de Mediterranea Nieve mat tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De matte handgevormde tegels zorgen voor een subtiel accent. Kies net zoals Eva voor een serene, subtiele toepassing of maak juist speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

 

vtwonen metamorfose Almere Mediterranea Nieve mat keuken

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde vtwonen metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!