Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelserie in the spotlight: Ambiance

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Ambiance.

 

ambiance

Serie Ambiance

De serie Ambiance is een rustieke, stoere tegelserie voor op de vloer en wand. De unieke robuuste uitstraling zorgt in iedere woonruimte voor een stoere maar sfeervolle ambiance. Voor een bijzonder resultaat. De tegels zijn daarbij niet alleen op de wand en vloer van in iedere woonruimte toepasbaar, van keuken, woonkamer tot de badkamer, maar deze sfeervolle tegels kunnen als solide basis ook aansluiten op iedere woonstijl. Extra bijzonder is de toepassing in combinatie met bijpassend mozaïek.

 

ambiance

Verschillende kleurtinten

De serie Ambiance is verkrijgbaar in de natuurlijke kleurtinten Grey en Dark in twee formaten, 60×60 en 90×90 cm. Tevens is er een bijpassende mozaiekuitvoering verkrijgbaar in het formaat 30,5×30,5 cm. Voor een bijzonder wandtoepassing, al dan niet in combinatie met de vierkante tegels op vloer of wand.

 

ambiance

Meer informatie?

Meer weten over deze bijzondere tegelserie? De tegels uit de serie Ambiance moet je namelijk gewoon in het echt zien en voelen. Neem snel een kijkje op de dealerlocator op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij kunnen je met hun jarenlange ervaring ongetwijfeld verder informeren en inspireren met de vele mogelijkheden van keramische tegels.