Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels

Een stijlvolle slaapkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische en vinyl tegels te vinden. Vele verschillende formaten, stijlen, structuren en kleurtinten. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je slaapkamer kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke behoeften en wensen. Of je nu gaat voor een sfeervolle vloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je slaapkamer met een van deze tegels precies de stijl en sfeer neer die jij wenst.

 

slaapkamer

Sfeervol met een twist

Keramische tegels zijn écht overal in huis welkom, dus ook in je slaapkamer. Een plek om heerlijk tot rust te komen en natuurlijk gewoon te slapen. Kies bijvoorbeeld voor de stoere uitstraling van beton zoals de serie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Het toepassen van tegels in de slaapkamer is bovendien niet alleen erg sfeervol, maar je profiteert ook van alle voordelen van tegels. Dus makkelijk in onderhoud, easy to clean en dus ideaal als je allergiegevoelig bent. Maar ook te vinden binnen het assortiment van Douglas & Jones: de natuurgetrouwe houtvinyltegels van Exotone Premium Vinyl Tiles. Deze zijn niet alleen erg fraai, maar ook meer dan welkom in de slaapkamer!

 

slaapkamer

Slaapkamer met aangrenzende badkamer

Hoe luxueus is een slaapkamer met aangesloten (open) badkamer? Zo tover je je slaapkamer om tot jouw persoonlijke wellness omgeving. En ook hier zet je juist met je tegelkeuze de sfeer neer die bij je past. Ga je voor tijdloos marmer, zoals de serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones, de stijlvolle GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones óf juist voor het rustieke gevoel van de serie Fusion van Douglas & Jones? Ook een aanrader: laat de twee ruimtes het mooist in elkaar overvloeien door een vloer die van de slaapkamer naar de open badkamer doorloopt.

 

slaapkamer

 

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.