Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 5

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 5 vind je weer volop wooninspiratie. In deze vierde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Bovendien is er ook aandacht voor vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 5

SOLOSTONE Uni Dark Travertine

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Een van de tegels uit de unieke collectie volkeramische buitentegels is de SOLOSTONE Uni Dark Travertine in 70×70 cm. Deze bijzondere tegels met een subtiel houtdessin zorgen voor een stoere buitenvloer met een natuurlijk tintje.

 

vtwonen magazine 5

vtwonen badkamercollectie

Ook terug te vinden in deze editie: de gloednieuwe badkamercollectie van vtwonen. In de mooiste vormen en gemaakt van de mooiste materialen. Bovendien kunnen alle onderdelen onderling worden gemixt. En natuurlijk ook perfect gecombineerd met de vtwonen tegelcollectie. Dat voelt goed!

 

vtwonen magazine 5

vtwonen magazine 5

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.