Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 11

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 11 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers kun je je in deze editie laten inspireren door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Uiteraard in deze collectie ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 11

Serie Blancs

De serie Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand. En ze zijn overal in huis meer dan welkom, dus ook in de badkamer. De serie Blancs is verkrijgbaar in formaat 25×150 cm in de kleurtinten Naturals & Smoked Oak.

 

vtwonen magazine 9

After Summer Specials

Ook terug te vinden in vtwonen magazine 11: de After Summer Specials van vtwonen tegels by Douglas & Jones! Deze nazomer ontvang je tijdelijk een vtwonen cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 300,- bij aanschaf van minimaal 45 m2 aan de series Composite, Classic, Mold en Blancs. Lees hier meer over deze actie.

 

Blancs

vtwonen magazine 11

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan snel eens langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het gehele land.