Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een sfeervolle woonkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je woonkamer kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle woonvloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je woonkamer met een van deze tegels precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

woonkamer

Een goede basis

De vloer van je woonkamer is de basis voor ieder interieur. Welke woonstijl ook bij je past, in de collecties van Douglas & Jones vindt je gegarandeerd de stijl die je zoekt. Kies bijvoorbeeld voor een karaktervolle vloer met de serie Fusion van Douglas & Jones, een combinatie tussen het industriële van beton met het natuurlijke van leisteen, óf het bijzonder genereuze formaat van de GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Of ga juist voor de charme van hout met de serie Leaf van Motto by Mosa. De natuurgetrouwe houtstructuren zorgen voor een levendig en warm karakter, maar met alle voordelen van tegels. Dat voelt goed!

 

woonkamer

Blikvanger in je woonkamer

Een bijzonder accent maak je – ook in de woonkamer – door te kiezen voor een speelse wandtegel. Kies voor handgevormde tegels, zoals de serie Craft of de serie Villa van vtwonen tegels by Douglas & Jones, voor een speelse wandtoepassing. Zo kun je in je woonkamer een écht statementhoekje maken of bijvoorbeeld een haard een stijlvol en chic tintje geven. Of ga voor een wandtoepassing met een klassiek marmerdessin, zoals met de serie Classic  van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Hip, maar ook tijdloos!

 

woonkamer

Meer informatie over de tegelcollecties van Douglas & Jones en haar concepten? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.