Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Prachtig eindresultaat: terras met SOLOSTONE Hormigon buitentegels

Gespot in het land: dit prachtige terras met de SOLOSTONE Hormigon tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Deze prachtige keramische buitentegels van vtwonen by Douglas & Jones zijn een sieraad voor elk terras.

 

SOLOSTONE Hormigon

SOLOSTONE Hormigon

Uit de unieke collectie volkeramische buitentegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones is hier gekozen voor de SOLOSTONE Hormigon tegels in de kleur Antracite. Deze tegels zorgen voor een karaktervolle en stoere buitenvloer met een vintage tintje. Een combinatie met de ton-sur-ton dessins creëer je bovendien een speelse twist op ieder terras, balkon of veranda.

 

SOLOSTONE Hormigon

Ton-sur-ton dessins

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Bovendien hebben de 70×70 cm buitentegels een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

 

SOLOSTONE Hormigon

Meer informatie?

Wil je ook een fraai en uniek terras of balkon? Kijk dan hier voor een overzicht van de gehele collectie en kies zo jouw favoriete SOLOSTONE buitenvloer van vtwonen by Douglas & Jones. De tegels in het echt bewonderen? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.