Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 7

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 7? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en het laatste designnieuws. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones en Piet Boon by Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Stijlvol Wonen 7 Piet Boon FUSE Tile Fossil White

FUSE Tile

De FUSE Tile collectie van Piet Boon by Douglas & Jones bestaat uit twee verschillende textuur uitvoeringen. Door deze twee tegels uit eenzelfde tint te combineren ontstaat een spannend en elegant geheel. Het Piet Boon kleurenpallet biedt de mogelijkheid de FUSE Tile ook te combineren met andere tegels uit de Piet Boon collectie. De FUSE Tile is beschikbaar in White, Grey en stijlvol Brown.

 

Stijlvol Wonen 7 Douglas Jones Marbles Lux Kionia Smeraldo

Serie Marbles

Ook terug te vinden in het magazine: een fraai overzicht van de bijzondere tegelseries van Douglas & Jones. Waaronder de serie Marbles. Deze serie biedt een klassiek marmerdessin in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden en vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen. De tegels zijn niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, van badkamer tot keuken, maar kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. De veelzijdige serie Marbles is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleurtinten.

 

Stijlvol Wonen Douglas & Jones Elemental Hexagon

Stijlvol Wonen 7

Stijlvol Wonen 7 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.