Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Interview Piet Boon

Piet Boon is een internationaal gevierd topdesigner en oprichter van Studio Piet Boon. Sinds 1983 ontwerpt Studio Piet Boon hedendaagse exterieurs, interieurs en producten op maat voor de internationale luxemarkt. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone vakmanschap, kwaliteit en visie en onderscheidt zich door de ontwerpfilosofie van het laten samenkomen van functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In een exclusief interview voor de wanden en vloerenspecial van the art of living®, te vinden bij de vierde editie van het magazine, gaat Piet Boon uitgebreid in op zijn visie op (interieur)ontwerp en zijn bron(nen) van inspiratie.

Zo vertelt Piet bijvoorbeeld dat de basis voor ieder ontwerp begint bij het goed interviewen van de klant. Het gaat Piet, alsmede Studio Piet Boon, er om dat ze alle gewenste features in kaart brengen. Maar ook dat ze verzekerd zijn van het eindresultaat. Het ultieme doel ligt nog hoger, namelijk meer verwezenlijken dan hun droom. Of zoals hij het zelf noemt, ‘Exceeding the dream’. Het allerbelangrijkste voor Piet, zo geeft hij daarnaast prijs, is dat een ontwerp functioneel is. Vervolgens moet het ook nog mooi zijn én tenslotte moet er een hele lange houdbaarheidsdatum op zitten.

Het gehele interview teruglezen? Ga dan hier naar de online versie.

Piet Boon by Douglas & Jones

Sinds 2016 heeft Piet Boon zijn eigen tegelcollectie: Piet Boon by Douglas & Jones. Deze collectie is het resultaat van jarenlange ervaring van Douglas & Jones op het gebied van keramische tegels en het creatieve handschrift van Studio Piet Boon. De tijdloze collectie is opgebouwd uit acht bijzondere, met zorg samengestelde en ontworpen tegelseries.