Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 13

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 13 vind je weer volop wooninspiratie. Naast verschillende binnenkijkers kun je je in deze editie laten inspireren door verschillende shoptips en favorietenlijstjes. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 13

Serie Blancs

De serie Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand. En ze zijn overal in huis meer dan welkom, dus ook in de badkamer. De serie Blancs is verkrijgbaar in formaat 25×150 cm in de kleurtinten Naturals & Smoked Oak.

 

vtwonen magazine 13

Serie Mediterranea

De serie Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

 

vtwonen magazine 13

vtwonen magazine 13

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan snel eens langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het gehele land.