Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Schagen

Vanavond was het tijd voor de derde aflevering van het zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Marianne Luning aan de slag bij Clarissa en Judith in Schagen. Zij zijn recent vanuit Friesland teruggekeerd naar Schagen, waar Judith oorspronkelijk vandaan komt. Ze wonen in een fijne split lever woning, maar krijgen helaas weinig warmte in het interieur. Styliste Marianne ging ze in daar deze vtwonen metamorfose helpen.

 

vtwonen metamorfose Schagen Craft Midnight Blue

Verschillende woonsmaken

Een van de problemen die het stel heeft is hun verschillende woonsmaken. Judith houdt van gedurfd en felle kleuren, Clarissa wil alles het liefst zo veilig, licht en zacht mogelijk. Ze vinden het lastig om dat met elkaar te combineren. Ze hebben samen nieuwe meubels gekocht, maar dat een compromis is geworden tussen beide woonsmaken. Een paar eetkamerstoelen voor Clarissa en een leren bank en een donker dressoir voor Judith.

 

vtwonen metamorfose Schagen Craft Midnight Blue

Serie Craft

Aan Marianne de schone taak om van deze fijne woning een sfeervol thuis te maken. In de keuken kiest zij voor een bijzondere tegeltoepassing met de Craft Midnight Blue van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze fraaie tegels zijn geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

 

vtwonen metamorfose Schagen Craft Midnight Blue

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde vtwonen metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!