Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen makeover in Uithoorn

In de zevende aflevering van seizoen 13 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen styliste Eva van de Ven naar Deborah en David in Uithoorn. Zij kochten twaalf jaar geleden een drive-in woning, maar zijn altijd andere huizen blijven bezichtigen in de hoop dat ze het perfecte huis nog zouden vinden. Na een flink aantal jaren willen ze nu eindelijk (weer) verliefd worden op hun eigen huis. Aan stylist Eva de opdracht om dit in deze vtwonen makeover te realiseren.

 

vtwonen makeover

Smaakverschillen

Het smaakverschil tussen Deborah en David is een van de uitdagingen. Zij heeft een voorkeur voor Scandinavisch: rust, eenheid, natuurlijke materialen en pastellen. Hij houdt daarentegen van modern, strak zwart en hoogglans wit. Daarbij ontbreekt het in het huis aan praktische opbergruimte. De verlichting is vooral functioneel en de muren zijn overwegend wit. Styliste Eva combineerde deze totaal verschillende woonstijlen met elkaar en zorgde voor een sfeervol en warm eindresultaat.

 

vtwonen makeover

De serie Mediterranea

In de keuken koos ze voor een achterwand met de handgevormde tegels uit de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Zeker in deze matte, warme tint zorgen de tegels voor een bijzonder accent. Door te kiezen voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing blijft het een rustig geheel. Wil je juist een speelse twist? Mix & match dan verschillende formaten en kleuren en maak van wonen een feestje!

 

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je keukenwand óf de Mediterranea tegels in het echt komen bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!