Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuwe brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones

Nieuw: Brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones

Met trots presenteren wij: de nieuwe brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones. Boordevol inspiratie voor je interieur. Ontdek de veelzijdige tegelcollectie van vtwonen! In de nieuwste editie zijn de nieuwste series uit de collectie weer te vinden, zoals de serie Shapes en Terrazzo.  Laat je verrassen door de vele toepassingsmogelijkheden van tegels, zoals de keuze voor een accentwand in de woonkamer. Niet alleen erg sfeervol, maar je profiteert ook van alle voordelen van tegels. Dus makkelijk in onderhoud, easy to clean en ideaal als je allergiegevoelig bent.

vtwonen serie Shapes Greige Round Olive Round woonkamer hal

Serie Terrazzo

Onder andere nieuw in de collectie: de serie Terrazzo. De serie Terrazzo is een klassieke tegel in een modern jasje. De natuurlijke en authentieke uitstraling zorgt voor een stoer en karaktervol eindresultaat. Op vloer en wand geeft het gespikkeld jasje van de tegels een speels en levendig effect!

vtwonen Terrazzo wonen vtwonen magazine 2

Serie Shapes

En wat een bijzondere nieuwe toevoeging aan de collectie is de serie Shapes. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. In een rechthoekig formaat of met moderne afgeronde hoeken zorgen deze wandtegels voor een fantastisch effect.

vtwonen serie Shapes Toffee badkamer

De brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones bekijken?

De nieuwe brochure vtwonen tegels by Douglas & Jones kun je hier bekijken. Meer informatie over te toepassingsmogelijkheden van de vtwonen tegelcollectie? Ga hiervoor eens langs bij je dichtstbijzijnde dealer. Met hun gedegen ervaring en vakmanschap kunnen ze je ongetwijfeld van goed advies voorzien. Je vindt ze door het gehele land.