Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een vrolijk voorjaar met Douglas & Jones

Het voorjaar zorgt gegarandeerd voor vrolijkheid in huis en tuin. De dagen worden langer, de temperaturen stijgen en de natuur begint weer volop in bloei te komen. Donkere, koude dagen maken plaats voor licht en zonneschijn. Niet voor niets is het voorjaar traditioneel een periode van ‘een nieuw begin’ en uitermate geschikt om deze frisse wind ook door te vertalen in je interieur. Tijd om wat van die opgewektheid en vrolijkheid in huis te halen!

 

voorjaar

Stijlvol voorjaar

De gewenste uitstraling in huis begint bij een goede basis. En juist met vloeren en wanden kun je hierin écht een statement maken. Met Douglas & Jones en haar concepten haal je gegarandeerd een goed gevoel in huis. Door de keuze voor keramische tegels op de vloer creëer je een sfeervolle basis, maar tegelijk is je vloer erg makkelijk in onderhoud en nagenoeg onverslijtbaar. Dat voelt goed! Kies bijvoorbeeld voor de series Manor of One by One van Douglas & Jones. Niet alleen erg fraai om te zien, maar ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en praktisch.

 

voorjaar

Blikvanger op de wand

Kies op de wand voor een speelse of kleurrijke blikvanger met een van de glanzende handvormtegels. In een frisse tint, zoals de kleurtint Seagreen van de serie Mediterranea van vtwonen tegels by Douglas & Jones of juist voor een stoere metallic tint, zoals de Villa Dark Gold van vtwonen tegels by Douglas & Jones. En de tegels zijn echt overal welkom. Dus ook in de keuken of badkamer. Nog leuker: Mix & match tussen kleuren en formaten en creëer zo je eigen ontwerp.

 

voorjaar

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.