Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 7

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 7 vind je weer volop wooninspiratie. In deze zevende editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 7

Serie Mediterranea

In het blad is een mooi overzicht te vinden van alle fraaie tegelseries uit de vtwonen tegelcollectie. Bijvoorbeeld de serie Mediterranea. De serie Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

 

vtwonen magazine 7

Handgevormde tegels

De serie Mediterranea is leverbaar in formaat Calpe (7,5×30 cm) in kleurtinten Blanco, Nieve, Seagreen en Black (allen in glans) en in formaat 13,2×40 cm in de kleurtinten Nieve (glans en mat), Warm Grey mat, Seagreen glans, Army Green glans, Camouflage (glans en mat), Concrete glans en Antracite (glans en mat).

 

vtwonen magazine 7

vtwonen magazine 7

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.