Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Gespot in Stek Magazine 8: Douglas & Jones

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gezien in Stek Magazine 8? In de nieuwste editie van dit inspirerende woonmagazine aandacht voor het maken van een luxe basis voor iedere badkamer met de verschillende tegelseries:

 

Stek Magazine 8

BLEND Tile

BLEND Tile van Piet Boon by Douglas & Jones is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. BLEND Tile is verkrijgbaar in drie kleurtinten: Chalk White, Rubber Black en Brick Brown, allen in formaat 120 x 120 cm.

 

Stek Magazine 8

One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. De serie One by One is verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de Calacatta Bellis tot de donkere tegels Solida Black en Night Black. Tevens is er een grote diversiteit aan afwerking en structuur van de tegels, allen uiteraard in formaat 100 x 100 cm.

 

Stek Magazine 8

Manor

De serie Manor is een perfecte balans tussen elegantie en vakmanschap. Warm, diep en doorleefd. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken volledig tot uitdrukking. De serie Manor is verkrijgbaar in de kleurtinten Sable, Mou, Nuage, Gris, Brun en Barrique in de formaten 80×80, 60×60 en 60×120 cm. De kleurtinten Mou, Gris, Brun en Barrique zijn tevens verkrijgbaar in formaten 40×80 en 30×60 cm. Grootformaat 120×120 cm is ook leverbaar in kleurtinten Mou en Gris.

 

Stek Magazine 8

Stek Magazine 8

Stek Magazine 8 is nu te vinden in de Stek Magazine-app, te downloaden via de App Store of Google Play. Kijk ook op www.stekmagazine.nl voor meer informatie.