Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De serie Manor: Warm, diep en doorleefd

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaat vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Focus ligt hierbij op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Ook de tegelserie Manor uit de veelzijdige collectie biedt de verbindende factor in ieder interieur.

Serie Manor

Warm, diep en doorleefd. De serie Manor is een collectie met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken volledig tot uitdrukking. Zowel op de vloer als op de wand.

Veelzijdig toepasbaar

Het rijke pallet aan verschillende kleuren en vooral de genereuze afmetingen bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing. Niet alleen voor een karakteristieke woonvloer, maar ook bijvoorbeeld voor een bijzonder en luxueuze uitstraling in de badkamer.

Bekijk de serie Manor

De prachtige serie Manor moet je natuurlijk zelf zien en voelen. Je kunt dit doen bij een van onze verkooppunten in je buurt, waar je door tegelspecialisten wordt geadviseerd over verwerking en onderhoud van de tegels. Kijk even in onze dealer locator voor een locatie bij jou in de buurt.