Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Gespot in het land: terras met GIANT Tile Outdoor

Gespot in het land: dit terras met de GIANT Tile Outdoor van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones. Deze prachtige keramische buitentegels zijn een combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones.

 

GIANT Tile Outdoor

GIANT Tile

Studio Piet Boon heeft met de GIANT Tile Outdoor een hoogwaardig keramisch product aan haar outdoorcollectie toegevoegd. De rijke en intense kleuren van de GIANT Tile voorzien elke buitenruimte van een uniek en tijdloos karakter. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet
zorgen keer op keer een bijzondere beleving.

 

GIANT Tile Outdoor

Piet Boon Outdoor

De outdoorcollectie van Piet Boon bestaat uit een zestal volkeramische grootformaat tegels (90x90cm) uit de series CONCRETE, GIANT en BLACK Tile met een massa van maar liefst 3 centimeter. Juist deze dikte maakt gebruik en toepassing gemakkelijker, omdat het zorgt voor extra stabiliteit. De outdoorcollectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling.

 

GIANT Tile Outdoor

Meer inspiratie?

Meer weten? Kijk dan hier voor een overzicht van de gehele collectie. De tegels in het echt bewonderen? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.